CARA PANDAN
INTI:DAGING, UDANG, KAYA, KELAPA, JEM STRAWBERRY, BLUEBERRY DLL
KUIH BAKAR PANDAN BERJEMKAN KAYA
1 BIJI : RM0.50 -INTI KAYA,
1 BIJI : RM0.40 -TANPA INTI

Kuih Bakar Bahulu Kemboja
RM3.00
Perasa : Pandan, jagung, Keladi, Kastard
BERINTI KARI DAGING, RENDANG DAGING ATAU UDANG DAN AYAM

KUIH LAPIS
1 LOYANG : RM18.00
KUIH LAPIS PERASA KELADI
PERASA LAIN : SIRAP ROS, JAGUNG, PANDAN, DLL

LEPAT PISANG

DONAT DUNKIN CHOCOLATE STRAWBERRY
1 BIJI : RM 1.45
DONAT DUNKIN CHOCOLATE PANDAN

BISKUT BATIK MARIE
KANDUNGAN : BADAM, KISMIS N CERI

APAM AYU
1 BIJI : RM0.35
MERAH RASA SIRAP ROS
HIJAU RASA PANDAN
KARIPAP
INTI: DAGING, SARDIN, AYAM, UDANG, SAYURAN, KAYA PANDAN
cucur keria keledek
satu biji : rm0.30
APAM HIJAU RASA : PANDAN,
APAM MERAH RASA : SIRAP,
APAM PUTIH RASA : ORIGINAL
No comments:
Post a Comment